Over ons

Wij heten u van harte welkom in onze lunchroom aan het Stationsplein in Almere. 

Bij Délifrance geniet u van producten die smaken naar meer, lekker genieten in ons restaurant of terras in het centrum van Almere. Kom gezellig langs voor een geheel verzorgde lunch, een kopje koffie of thee met een croissantje, een appelgebak met slagroom of een vers afgebakken belegde Franse baguette.

Maak daarnaast gebruik van onze gratis openbare WIFI.
Wij zijn 7 dagen in de week geopend.  

 

Over Délifrance 

Wij bakken, net als de Fransen, de gehele dag door. U bent dus altijd zeker van vers gebakken brood. Onze broodjes worden voor het oog van de klant vers belegd. Naast deze vers belegde baguettes, kunt u bij Délifrance ook genieten van overheerlijke zoete en hartige lekkernijen en het Franse gebak, zowel ter plekke als via de take-away. Zo kunt u ook thuis of onderweg genieten van écht Frans brood! 

Onze producten zijn, naast lekker en vers, ook gezond. Ze worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De gebruikte tarwe is afkomstig van onze eigen graanvelden in Frankrijk. Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk, Grands Moulins de Paris. Door samenwerking met de beste tarweproducenten kunnen zij de beste tarwe selecteren. En door constante kwaliteitscontroles en beheersing van het gehele proces - van graankorrel tot eindproduct - resulteert dit in heerlijke lekkernijen van absolute topkwaliteit. 'Dat zie je, dat ruik je, dat proef je!'

Kom binnen in de overheerlijke wereld van Délifrance en geniet van onze smakelijke producten!